Create marketing funnels in minutes!

Your page? Unpause your account to remove this banner.

Learn more

A ndihesh I bllokuar apo i paplotësuar në jetën tënde personale apo profesionale?

Të gjithë ndjehemi herë pas here. A je për të bërë ndryshime pozitive dhe për të arritur qëllimet e tua? A e di që ti mund të jesh, mund të bësh dhe mund te kesh shumë më tepër? Nëse po, eventi:

"Zgjo SuperPotencialin Tënd"

 është mundësia e përsosur për Ty.

Kjo Ofertë  Vlenë edhe Për

0Days00Hours00Minutes00Seconds

Emaili Juaj

Aty do të kesh mundësi të pëfitosh nga experienca e Eglentit I cili është trajnuar nga trajnerët më të njohur në fushën e Vetëzhvillimit në botë me në krye Tony Robbins dhe Vasil Naçi në Shqiptari.  

vasil-naci-foto jpg

Vasil naÇi

121212 (1) jpg

tony robbins

Mos e humb këtë mundësi për të investuar në veten dhe të ardhmen tënde. Regjistrohu tani për të siguruar vendin Tënd në Eventin
Zgjo Superpotencialin Tënd.

Kush është Eglent Bici

Sipërmarrës me mbi 12 vite ne tregun shqiptar fokusuar kryesisht në fushën e Real Estate me kompaninë e tij Mei Realty. Eglenti gjatë eksepriencës se tij ka asistuar në rreth €100,000,000 në transaksione. Ai është trajnues i shkollës së Administratës Publike. Gjithashtu ai është përfaqësues i Success Resources për Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë & moderator i SuperVlera podcast.
Unë besoj fort se do të jetojmë në një botë më të mirë nëse mendojmë dhe veprojmë kështu: TË JAPËSH është më mirë se sa të MARRËSH. Mos harroni, sa më shumë jepni, aq më shumë do të merrni.
Unë besoj se jam në këtë botë për të kontribuar dhe për të lënë trashëgiminë time. Do të punoj shumë për të kontribuar për shoqërinë, ekonominë tonë dhe për të dhënë kontributin tim më të mirë që ne të jetojmë në një botë më të mirë për ne dhe për fëmijët tanë dhe për fëmijët e tyre.
Jeto çdo moment!

eb png

Eglent Bici, CEO i Mei Realty

Në këtë Event do trajtohen temat si:   

 • 2 Super Aftësitë për një SuperJetë
 • ​3 Forcat e Krijimit
 • ​Fazat e Mjeshtërimit
 • ​Shkaqet e Dështimit në Biznes
 • ​5 Hapa për të Krijuar Identitetin Tënd Unik
 • 3 Bazat e Lidershipit
 • ​5 Fazat e Trishtimit
 • ​Rëndësia e Energjisë
 • ​Cikli i Suksesit
 • ​3 Vendimet që Formësojnë Jetën Tonë
 • ​Eglenti do të ndajë historitë e tij të triumfit dhe sfidave, si dhe do të ofrojmë këshilla praktike për të projektuar rrugën drejt arritjes së qëllimeve të tua.
 • ​Por përfitimet nga ky event nuk ndalen me kaq. Shiko majtas dhe djathtas, para dhe pas teje gjatë eventit. Tako pjesëmarrësit që nuk i njeh. Aty mund të jetë partneri, kolegu, eprori, shoku/Shoqja jote e jetës në të gjitha fushat.

FOTO NGA EVENTI I VITIT TË KALUAR.

9377d125-0291-4e83-9fbe-90fc46cd8bd5 jfif
IMG_8999-min JPG
IMG_8796-min JPG
IMG_8759-min JPG
IMG_8870-min JPG
IMG_8802-min JPG

PSE DUHET TA BLINI BILETËN TANI?

Ska asnjë rrezik për ju sepse ne ju garantojmë 100% kthim të pagesës.

Screenshot - 2022-11-01T180336.157 (1).png

COPYRIGHTS 2023 | Eglentbici.COM | TERMS & CONDITIONS

logo eglenti gold png